'Nuff Said

Jeroen Leenders + Lowkey (VK) + Eline Crols + Lemn Sissay (VK) + Kjen Descheemaecker
za 14 apr 18
20.15
 • za 14 apr 18
  20.15
  de Warande, Kuub, Turnhout
  de Warande - Kuub, vrije zit
  Geweest

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Johan Petit. Wentel je in deze heerlijke bak talent.

Jeroen Leenders

 

Jeroen Leenders ruilde in 2007 zijn taxi voor het podium en keek sindsdien nog niet terug. Jeroen is een van de weinige comedians in Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt. De moppen, oneliners en pointes vliegen je daarbij om de oren. Een brave rode draad die de voorstelling inleidt en afsluit moet je niet verwachten. Hetzelfde geldt voor excuses.
 

 

Lowkey 

 

Lowkey (VK) combineert politiek geladen teksten met behendig aangesneden onderwerpen als ras, oorlog, armoede en politiek. Met zijn vooruitstrevend activisme en vernieuwende muziek loopt Lowkey al een tijdje in de kijker in de Britse hiphop-scène. Door zijn energieke optredens blijft zijn aanhang alsmaar groeien sinds hij 14 jaar geleden een eerste mixtape uitbracht.
 

 

Eline Crols

 

Eline Crols kampt al een jaar of twintig met een verslaving aan woorden. Op zoek naar een manier om daarmee om te gaan, werkte ze een reeks therapieën af, waaronder studies Taal- en Letterkunde en Journalistiek. Gezien het wisselende succes van die behandelingen, experimenteert ze met de medicinale kracht van poëzie en werd ze lid van de Turnhoutse zelfhulpgroep Collectief Dichterbij.
 

 

Lemn Sissay

 

Lemn Sissay (VK) was de eerste dichter die de opdracht kreeg om te schrijven voor de Olympische Spelen in Londen. Zijn Landmark-gedichten zijn onder andere te zien in het Londense Royal Festival Hall en The Olympic Park. Zijn beroemdste Landmark-gedicht, "the Gilt of Cain", herinnert aan het einde van de slavernij en werd onthuld door bisschop Desmond Tutu in Fen Court.
 

 

Kjen Descheemaecker

 

Kjen Descheemaecker is comedian, maar ook Vlaams Kampioen Beatbox. Hij combineert zijn beatboxtalent met herkenbare humor en brengt het publiek van de ene naar de andere verbazing.
Eind 2016 werd zijn werk bekroond met een plaats in de Halve Finale van de Radio 2 Humorklas en was hij te zien in Belgium's Got Talent. Sindsdien reist hij heel Vlaanderen en Nederland rond om het publiek te overdonderen met zijn vocale kunsten en snelle humor.
 

 

bekijk 'Nuff Said ook op Facebook!
 

 

prijzen

 • voorverkoop: 10 euro
 • aan de kassa: 12 euro
 •  

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie