'Nuff Said

Jeroen Leenders + Lowkey (VK) + Eline Crols + Lemn Sissay + Paul Thorne
za 14
april
  • za 14 apr
    20:15
    de Warande - Kuub, vrije zit

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Johan Petit. Wentel je in deze heerlijke bak talent.

Jeroen Leenders

Jeroen Leenders ruilde in 2007 zijn taxi voor het podium en keek sindsdien nog niet terug. Jeroen is een van de weinige comedians in Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt. De moppen, oneliners en pointes vliegen je daarbij om de oren. Een brave rode draad die de voorstelling inleidt en afsluit moet je niet verwachten. Hetzelfde geldt voor excuses.
 

Lowkey 

Lowkey (VK) combineert politiek geladen teksten met behendig aangesneden onderwerpen als ras, oorlog, armoede en politiek. Met zijn vooruitstrevend activisme en vernieuwende muziek loopt Lowkey al een tijdje in de kijker in de Britse hiphop-scène. Door zijn energieke optredens blijft zijn aanhang alsmaar groeien sinds hij 14 jaar geleden een eerste mixtape uitbracht.
 

Eline Crols

Eline Crols kampt al een jaar of twintig met een verslaving aan woorden. Op zoek naar een manier om daarmee om te gaan, werkte ze een reeks therapieën af, waaronder studies Taal- en Letterkunde en Journalistiek. Gezien het wisselende succes van die behandelingen, experimenteert ze met de medicinale kracht van poëzie en werd ze lid van de Turnhoutse zelfhulpgroep Collectief Dichterbij.
 

Lemn Sissay

Lemn Sissay (VK) was de eerste dichter die de opdracht kreeg om te schrijven voor de Olympische Spelen in Londen. Zijn Landmark-gedichten zijn onder andere te zien in het Londense Royal Festival Hall en The Olympic Park. Zijn beroemdste Landmark-gedicht, "the Gilt of Cain", herinnert aan het einde van de slavernij en werd onthuld door bisschop Desmond Tutu in Fen Court.
 

Paul Thorne

Paul Thorne (VK) is singer songwriter en tegelijk een van de meest gewilde stand-up talenten van Groot-Brittannië. Met aanstekelijke humor en satirische songs laat deze veelzijdige performer Lady Brittania nu achter zich om Europa en Azië te gaan. Wees erbij!

 

bekijk 'Nuff Said ook op Facebook!
 

prijzen

  • voorverkoop: 10 euro
  • aan de kassa: 12 euro
     

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.