Side A: Split into One

Nederlands Dans Theater 1 (NL)
di 10
oktober
  • di 10 okt
    20:15
    Theaters Tilburg (Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg)
    Geweest

met de Warandebus
Let op: deze voorstelling speelt in Theaters Tilburg.

De Warande legt een bus in. Ongeveer een maand voor de voorstelling krijg je een mail met de vraag of je wenst mee te rijden met deze Warandebus. Vertrekuren en opstapplaats van de bus spreken we dan af.

Het Nederlands Dans Theater (NDT) en Theaters Tilburg intensiveren hun hechte band. Tijdens de Tilburgse Dansmaand brengt het wereldvermaarde gezelschap ‘Split into One’ in de Tilburgse schouwburg.

Hierin zie je drie wereldpremières die bewijzen dat dans talrijke verhalen kan vertellen. Van Edward Clug en Medhi Walerski, choreografen die internationaal succes hebben en tevens hun sporen hebben verdiend bij het NDT. En van huischoreografen Sol León en Paul Lightfoot, die nauwelijks introductiepers behoeven, getuige de volle zalen in onze schouwburg. Voor het NDT creëerde het duo ruim vijftig balletten, waarin menselijke relaties en emoties terugkeren in waanzinnig mooie choreografieën, muziek en toneelbeelden.

inleiding
Om 19.15 uur kan je gratis naar een inleiding. Klik hier om te reserveren. (Let wel: rij je mee met de Warandebus, dan kan je niet naar de inleiding.)

Credits

dans: Edward Clug, Medhi Walerski, Sol León en Paul Lightfoot
foto: Rahi Rezvani

een organisatie van Theaters Tilburg

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie