BA-r-ZAAR

Reggaenight feat. Collieman + Band & Giraffe Soundsystem
za 28
april
  • za 28 apr
    20:00
    de Warande - Hal

Barzoen en de Warande slaan weer de handen in elkaar voor ‘BA-r-ZAAR’. Ook dit seizoen toveren we de centrale hal om tot een gezellig binnenterras met dansvloer voor deze bijzondere muziekavonden. Tijdens elke editie staat een ander feestelijk muziekgenre centraal, gebracht door een livegroep met nadien een dj-set.

programma

  • 17 februari: Reggaenight feat. Collieman + band & Giraffe Soundsystem
  • 28 april: nog niet bekend

Ons grootste reggae-talent van eigen bodem, Collieman, kwam begin deze maand uit met het nieuwe album 'The Jungle Code'. De CD is een samenwerking met de Amsterdamse producer Dubshelter die voorheen al albums maakte met bekende zangers als Brinsley Forde (Aswad), Apple Gabriel (Israel Vibration), Vernon Maytone (The Maytones), Earl Sixteen...

Reggae Vibes over het album: "Jungle Code, Collieman’s second full album will please any reggaelover. Collieman’s powerful lyrics combine perfectly with Dubshelter’s riddims. A modern twist with subtle hints to early reggae masters."

Afgelopen zomer lieten ze het publiek al proeven in Rivierenhof, Helden in het park, Villa Pace en Fiesta Mundial. In 2018 zal hij niet weg te denken zijn van de Belgische en zelfs internationale podia. Klasse komt altijd bovendrijven!

 

De keuken van Barzoen blijft deze avonden open tot 22 uur.


prijzen

  • voorverkoop: 8 euro
  • aan de kassa: 10 euro

 

Credits

een organisatie van Barzoen en de Warande

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.