BA-r-ZAAR

Rocknight met Donnerwetter (NL)
za 28 apr 18
20.00
  • za 28 apr 18
    20.00
    de Warande - Hal
    Geweest

Barzoen en de Warande slaan weer de handen in elkaar voor ‘BA-r-ZAAR’. Ook dit seizoen toveren we de centrale hal om tot een gezellig binnenterras met dansvloer voor deze bijzondere muziekavonden. Tijdens elke editie staat een ander feestelijk muziekgenre centraal, gebracht door een livegroep met nadien een dj-set.

BA-r-ZAAR #8 brengt dansbare 60's en 70's rootsrock met ballen. Donnerwetter maakt psychedelische roots met het venijn van punk. Het Arnhems-Nijmeegs viertal laveert tussen dansbare filmmuziek, de groovende oerdrift van garagebands en donkere romantische sferen. Bij Donnerwetter zit niet de dood, maar het leven de band op de hielen. Altijd op zoek naar de kick van de Donnerwetter Dopamine! De intense liveshows klinken alsof Wilco, MGMT, White Denim, The Cramps en Grizzly Bear samen het podium beklimmen en ze Nick Cave als bezwerende frontman hebben gestrikt.

 

Deze band speelde inmiddels gans Nederland plat. Shows op de grootste festivals. In de kleinste clubs. Tijdens te gekke radio- en tv-shows. Nu maakt Donnerwetter zich klaar voor hun kruistocht doorheen Europa, genaamd ‘EUROPAMINE’.

 

DJ's van dienst zijn Mr Crumbone & Anniepannie van NYMM.

 

De keuken van Barzoen blijft deze avonden open tot 22 uur.


prijzen

  • voorverkoop: 8 euro
  • aan de kassa: 10 euro

 

Credits

een organisatie van Barzoen en de Warande

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie