Passa il Tempo / As Time Goes By (alle leeftijden)

Sprookjes enzo & Pietro Chiarenza
26 jan
-
28 jan
Data & tickets
 • vr 26 jan
  19:00 - 19:50
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
  Geweest
 • za 27 jan
  19:00 - 19:50
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
  Geweest
 • zo 28 jan
  18:30 - 19:10
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
  Geweest

Wegens groot succes: extra voorstelling op zondag 28 januari om 18.30 uur.

festival WinterWarm
In januari en februari kan je in de bossen van de Hoge Rielen wonderlijke voorstellingen en concerten meemaken tijdens de tweede editie van 'WinterWarm’. Deze voorstelling maakt deel uit van het programma.

Vuurtheater en circus ontmoeten elkaar in deze openluchtvoorstelling over het verglijden van de tijd voor kinderen en volwassenen van elke leeftijd.

Diep in het bos ligt er een magische plek, een stad waar tijd groeit, geplukt wordt, en dan de wijde wereld ingestuurd. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur.

Diep in het bos, drie deuren: Achter de eerste deur het leven van een kind. Een klein meisje verkoopt lucifers en zaait overal vlammetjes. Achter de tweede deur de vrouw: als jonge luciferverkoopster oogst zij haar vurige momenten. Achter de derde deur is het leven een oudere dame, die verschroeide herinneringen verzamelt.

Het vuur vertelt vele verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefde en passie, oud worden, doodgaan en weer opnieuw geboren worden. Poppen, wielen, zandlopers, ramen, vleugels, trappen… het vuur tekent ze voor jou in het donker. Waar wacht je nog op? Reis met ons mee naar de bossen van de Hoge Rielen voor deze magische openluchtvoorstelling!

Praktisch

WINTERBAR

 • Vanaf 18 uur ben je welkom in onze gezellige Winterbar. Die bevindt zich op ongeveer een kwartier wandelen van de hoofdingang van de Hoge Rielen.
 • Goed om te weten: in onze bar kan je geen eten verkrijgen, maar kan je wel terecht voor hartverwarmende drankjes bij een vuurkorf.

LOCATIE / PARKEREN

 •  Adres: de Hoge Rielen, Molenstraat 62, 2460 Kasterlee. Meer info over de bereikbaarheid.
 • Kom je met de fiets? Super! Er is een fietsenstalling aan de hoofdingang van de Hoge Rielen. Volg de pijlen!
 • Kom je met de wagen? Er zijn twee gratis parkings aan de hoofdingang. Deze kan je bereiken via de Molenstraat en de Kaliebaan. Volg de pijlen! Denk eraan: vertrek op tijd en houd er rekening mee dat je ongeveer een kwartier moet stappen van de parking tot aan de Winterbar.

KLEDING

 •  Tijdens deze koude en natte wintermaanden, draag je best warme kleren en aangepast schoeisel.

GOED OM TE WETEN

 • Toiletten vind je aan onze Winterbar en aan de hoofdingang van de Hoge Rielen.
 • Er is geen vestiaire aanwezig.
 • Let op: het is verboden te roken in de Hoge Rielen. Gelieve enkel te roken in de rookzone aan de Winterbar.
 • Honden zijn niet toegelaten op het domein.

DEEL JE HERINNERINGEN

 • Een leuke foto gemaakt tijdens het festival? Deel deze op sociale media en gebruik #winterwarm, #warandeturnhout en #dehogerielen. Merci!
 • Of stuur een gratis WinterWarm postkaartje naar je familie en vrienden thuis. Post je kaartjes in onze brievenbus in de Winterbar.
   

 

Wil je meespelen in Passa il Tempo? We zoeken figuranten van alle leeftijden, die beschikbaar zijn van 19 tot 28 januari. Meer info bij leen.goris@warande.be.

Rudi Schuerewegen
Rudi Schuerewegen

Credits

concept: Marcello & Pietro Chiarenza
regie & scenografie: Pietro Chiarenza
muziek: Michele Moi
kostuum: Margot De Group i.s.m. Dommelhof en de Warande
foto: Rudi Schuerewegen

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten