Dex tot de tweede macht

Barbara Dex
do 14
juni
  • do 14 jun
    14:00
    de Warande - Kuub
    Geweest

Op een persoonlijke wijze zet Barbara Dex haar vader Marc Dex in de bloemetjes. Een muzikaal cadeau voor Marc.

De Warande volgt al een hele tijd het artistieke parcours van Barbara Dex. Al zingt ze vaak nummers van anderen, haar warme stem betovert ons telkens opnieuw. Barbara is de dochter van Marc Dex. In deze productie bezingt Barbara de liefde voor haar vader. Dat Marc haar grote held en voorbeeld is mag iedereen weten, van hem heeft ze immers veel geleerd. Met hem heeft ze zoveel gedeeld, gelachen, gehuild, gediscussieerd en gemusiceerd. Zijn eerlijkheid en heerlijkheid hebben haar als mens gevormd. Het muzikale heeft ze van hem geërfd.

 

Met deze voorstelling wil ze Marc Dex nu, en niet later, in de bloemetjes zetten. Op persoonlijke wijze blaast ze nieuw leven in de liedjes van haar vader. Dat het een intimistische muziekvoorstelling wordt die naar de keel grijpt, staat vast.

Credits

Het namiddagconcert op donderdag 14 juni om 14 uur is in samenwerking met Provincie Antwerpen en Cultuurconnect. Deze zal live worden gestreamd naar een hele reeks woonzorgcentra in de provincie Antwerpen.

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten