Vlieger zonder koord (1-2 LO)

Danstheater Aya & Erik Kaiel
di 6
maart
 • di 6 mrt
  10:30 - 11:25
  de Warande, Kuub, Turnhout
  de Warande - Kuub, vrije zit
  Geweest
 • di 6 mrt
  13:45 - 14:40
  de Warande, Kuub, Turnhout
  de Warande - Kuub, vrije zit
  Geweest

Een empathische dansvoorstelling over op de vlucht moeten, gemaakt op maat van kinderen.

Een familie is op de vlucht omdat het thuis niet meer veilig is. ‘Vlieger zonder koord’ vertelt over de reis die ze maken en de moed om een nieuw leven op te bouwen in een onbekende wereld; over hoe de familieleden met vallen en opstaan een nieuw evenwicht proberen te vinden. Als alles wat we kennen en waarvan we houden verloren is gegaan, hoe rapen we onszelf dan weer op om door te gaan? De voorstelling maakt voor kinderen het verdriet van dit verlies voelbaar, maar toont ook vreugde om de veerkracht van de mens op moeilijke momenten. De voorstelling beweegt zich tussen spanning, ontroering, opluchting en blijdschap. Open je ogen, open je hart en laat je meenemen op een onvergetelijke reis met een vlieger zonder koord. De Libanees-Amerikaanse choreograaf Erik Kaiel maakte in 2016 een schetsversie van de voorstelling in Wenen. Het publiek was diep ontroerd door het verdriet én het plezier van deze familie op de vlucht.

 

ernstige momenten wisselen af met lichte, humoristische scènes (…) de kinderen in het publiek waren 50 minuten lang als betoverd” (tanz.at)

Credits

choreografie: Erik Kaiel
dans: n.n.b.

prijs lager: 5 euro
prijs secundair/hoger: 7 euro
prijs vrijetijdspas: 1 euro

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten