Wat een geluk

Nele Bauwens
za 10
maart
  • za 10 mrt
    20:15 - 21:45
    de Warande - Kuub
    Geweest

‘Wat een geluk’ is een buitengewoon persoonlijke voorstelling met dolkomische maar ook doodserieuze verhalen, doorspekt met hilarische en poëtische liedjes op piano.

Nele Bauwens is een Vlaamse actrice, cabaretière en zangeres. De Warande kent haar vooral als vaste zangeres bij de mamboband El Tattoo Del Tigre en van Jukebox 2000 (samen met Lucas Van den Eynde en Tine Embrechts).

 

In 2014 ging Nele Bauwens solo als cabaretière. In 'Ik moet beter luisteren' vertelt ze over haar turbulente liefdesleven aan de hand van rake teksten, grappige observaties en de nodige zelfspot.

 

'Wat een geluk' is haar tweede solovoorstelling. De hele wereld heeft kinderen, behalve Nele Bauwens. Moet zij daarom integraal gek worden? Of kan zij juist verlicht ademhalen? Moet zij luisteren naar haar meedogenloze vriendinnen, die nu allen twee baby's op hun armen dragen? Moet zij de schuld geven aan haar levensgezel, die alvast is beginnen powertrainen? Of moet zij helemaal niets doen en gewoon genieten van iedere dag? Want ja, gelukkig is ze wél, Nele Bauwens. ‘Wat een geluk’!

 

Lees alvast de viersterrenrecensie van Het Nieuwsblad.

Credits

foto: Koen Broos

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten