De Man van Morgen

Steven Goegebeur
wo 28
maart
  • wo 28 mrt
    20:15
    de Warande - Kuub
    Geweest

Steven Goegebeur is een vaste waarde in het Vlaamse comedycircuit. Met deze derde zaalshow bewijst hij zijn plek tussen de groten.

Op een mooie dag zegt Steven Goegebeur: "Het is genoeg geweest!". Hij beslist vanaf die dag om het helemaal anders te doen. Niets zal nog hetzelfde zijn. Alles wordt beter! ‘De Man van Morgen’ is geboren. En dat zal je geweten hebben. Want de man van morgen zal spreken. Zal gloedvol betogen hoe ook jouw leven kan veranderen en verbeteren. De man van morgen zakt af naar vandaag om je een stralende toekomst binnen te leiden.In zijn derde zaalshow brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien. In een wervelende vertelling over hoe om te gaan met ‘de toekomst’. Komt de toekomst ons toe? Moeten we alles plannen of leven we van dag tot dag? En vooral, kunnen we de toekomst veranderen? Volgens de Man van Morgen wel. Op deze avond wordt je toekomst bepaald … Loop die dus niet mis!

 

 

Credits

foto: Tine de Wilde

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten