Go Figure Out Yourself

Ultima Vez / Wim Vandekeybus
29 mrt
-
30 mrt
Data & tickets
 • do 29 mrt
  20:15 - 21:15
  Kapel Merksplas Kolonie (Kapelstraat 9, Merksplas)
  Geweest
 • vr 30 mrt
  18:30 - 19:30
  Kapel Merksplas Kolonie (Kapelstraat 9, Merksplas)
  Geweest
 • vr 30 mrt
  21:00 - 22:00
  Kapel Merksplas Kolonie (Kapelstraat 9, Merksplas)
  Geweest

opgelet: geannuleerd
Gisterenavond heeft één van de dansers zijn voet gebroken. Het gezelschap heeft helaas te weinig tijd om nog een vervanger te zoeken. Daarom zijn we genoodzaakt om alle voorstellingen te annuleren.

Wim Vandekeybus doorbreekt definitief de grens tussen podium en toeschouwers. Een gastheer en zijn gevolg nemen je mee op een avontuurlijke ontdekkingstocht.

Zoals je dat mag verwachten bij Vandekeybus ligt het tempo hoog. Interactie is onvermijdelijk. Ultima Vez speelt niet langer vóór een publiek, maar eerder met een publiek, dat meteen ook het landschap vormt voor deze radicale en energieke trip.

 

Met ‘Go Figure Out Yourself’ maakt Wim Vandekeybus een voorstelling die eigenlijk geen voorstelling wil zijn. Verwacht je aan een totaalgebeuren dat balanceert tussen verschillende genres: dans, theater en circus. De kapel van Merksplas Kolonie, die in 2018 mogelijk Unesco Werelderfgoed wordt, leek ons alvast de ideale locatie om het werk van deze topchoreograaf het best tot zijn recht te laten komen. Maar … go figure out yourself!

Danny Willems
Danny Willems

Credits

regie, choreografie en scenografie: Vandekeybus
gecreëerd met en uitgevoerd door Ultima Vez-performers
dramaturgie: Aïda Gabriëls
lichtontwerp: Davy Deschepper en Wim Vandekeybus
in samenwerking met de gemeente Merksplas

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten