Smoke and Mirrors

The Ricochet Project (VS)
wo 18
april
  • wo 18 apr
    20:15 - 21:15
    de Warande - Kuub
    Geweest

voorstelling geannuleerd
Omwille van een schouderblessure bij één van de twee acrobaten heeft het gezelschap helaas moeten beslissen om de volledige tournee te annuleren.

In ‘Smoke and Mirrors’ zie je vernieuwende, straffe en ontroerende acrobatie uit de Verenigde Staten. Circus dat onder je vel kruipt.

Hoe stel je het streven naar oppervlakkig geluk in de jachtige westerse wereld aan de kaak met circus? Geen kunst voor Laura Stokes en Cohdi Harrell die hun voorstellingen creëren in hun afgelegen studio in de woestijn van New Mexico. Ze ontdoen zich van hun kantoorkledij en geven zich bloot. Met sterke fysieke acrobatie aan de trapeze, in de touwen en op de vloer maken ze voelbaar hoe een man en een vrouw vast zitten in een koude individualistische wereld.

 

The Ricochet Project veroverde stormenderhand de wereld met haar unieke stijl van poëtische acrobatie. In alle landen krijgt het gezelschap staande ovaties en weet het zijn publiek te ontroeren. In 2015 mochten Stokes en Harrell in het Verenigd Koninkrijk dan ook de prestigieuze Total Theatre Award for Best Circus in ontvangst nemen.

 

Dit is circus met brains én good looks. Niet braaf, niet gezellig, niet de traditionele wauw-factor, maar wel onwaarschijnlijk betoverend.” (The Guardian *****)

 

recensie The Guardian

 

recensie The Times

Ian Douglas
Ian Douglas
Ian Douglas
Ian Douglas
Ian Douglas
Ian Douglas

Credits

van en met: Laura Stokes en Cohdi Harrell
muziek: Paul Feathericci
foto: Ian Douglas

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten