Sol Bémol (6+)

D'irque & Fien
vr 20
april
  • vr 20 apr
    19:00 - 20:00
    cc ’t Getouw - Schouwburg Rex (Smallestraat 2, Mol)
    Geweest

Let op: deze voorstelling speelt niet in de Warande.
Locatie: Schouwburg Rex, cc 't Getouw in MolEen vrolijke werveling van circusacts en muziek waarbij ook de piano een acrobatische rol speelt.

D’irque & Fien zijn op scène, net als in het dagelijks leven, een complementair creatief koppel. Hun voorstellingen -poëtisch en ontroerend- prikkelen de kinderlijke ziel die in ieder van ons schuilt. Dit koppel zoekt, verliest en vindt elkaar telkens weer en hoopt met de partituren van het leven samen een concert te spelen. Na hun onvergetelijke ‘Carrousel des moutons’ stellen ze nu, in gezelschap van twee machinisten en een koffer, hun nieuwste creatie voor.

 

‘Sol bémol’ is een mengeling van circusacts en muziek, waarbij naast Dirk ook de piano een acrobatische rol speelt. De vliegende piano van Fien tart de wetten van de zwaartekracht.

 

Laat je betoveren door dit balancerend duet dat zoekt naar een harmonieus evenwicht terwijl machinisten kranen, katrollen en zelfs de artiesten manipuleren.

 

 

 

De grandioze slotscène doet denken aan ‘Modern Times’ van Chaplin en geeft de hoop mee op een toekomst … in de zevende hemel!” (L’Humanité)

Credits

van en met: Dirk Van Boxelaere, Fien Van Herwegen, Leandre Ribera, Fill de Block en Nicolas Charpin
foto: Kristof Ceulemans

organisatie i.s.m. ’t Getouw en de Werft

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten