Getekend

Marc-Marie Huijbregts
za 21
april
  • za 21 apr
    20:00
    Chassé Theater (Claudius Prinsenlaan 8, Breda)
    Geweest

met de Warandebus
Let op: deze voorstelling speelt in Chassé Theater, Breda.

De Warande legt een bus in. Ongeveer een maand voor de voorstelling krijg je een mail met de vraag of je wenst mee te rijden met deze Warandebus. Vertrekuren en opstapplaats van de bus spreken we dan af. 

Marc-Marie put voor dit programma uit een eindeloze bron van nieuw materiaal. Hij gebruikt alles wat hij meemaakt om er iets scherps of grappigs over te zeggen; van het boek van een opruimgoeroe tot zijn ervaringen in de Nederlandse horeca als hij op tour is.

Het publiek is als was in zijn handen en wordt als van ouds meegevoerd in zijn wonderbaarlijke observaties en gebeurtenissen. De verhalen worden ingeleid door dingen die hij zou willen veranderen aan zichzelf. Wat doe je als je liever iemand anders was geweest, en als degene in wier ogen jij geliefd was, er niet meer is? ‘Getekend’ is daarmee een persoonlijk programma dat drijft op emotie. Marc-Marie is misschien niet geworden wie hij het liefst had willen zijn. Maar zijn eerlijkheid en kwetsbaarheid zorgen er voor dat het publiek hem omarmt.

 

Huijbregts is een heerlijke verteller voor wie houdt van zijn spreekstijl met onafgemaakte zinnen, zijpaadjes en verrassende wendingen. (…) GETEKEND zit vol wonderbaarlijke observaties en gebeurtenissen die de cabaretier allemaal smakelijk verwoordt." (Telegraaf)

 

Ticketverkoop Chassé Theater
De ticketverkoop in Chassé Theater Breda start op dinsdag 29 mei.

Credits

beeld: Studio Boot

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten