Onderwoud

Pieter Embrechts & Sun*Sun*Sun String Orkestra
vr 20 apr 18
-
za 21 apr 18
Data & tickets
 • vr 20 apr 18
  20.15 - 22.00
  de Warande - Kuub
  Geweest
 • za 21 apr 18
  20.15 - 22.00
  de Warande - Kuub
  Geweest

Wegens groot succes: extra voorstelling op vrijdag 20 april.

Samen met het magistrale Sun*Sun*Sun String Orkestra – dat ook al op ‘Onderwoud’ te horen is – trekt Pieter naar de Warande om deze prachtige songs in intieme vorm voor te stellen, met strijkersarrangementen van onder andere Tom Pintens en Steven Cornillie. Daarnaast mag je je ook verwachten aan een aantal nieuwe songs en verrassende covers. De wonderlijke stem van multi- instrumentaliste Naima Joris en de ongeëvenaarde Nathan Wouters op contrabas maken het zevenkoppige ensemble compleet.

Het langverwachte nieuwe Nederlandstalige dubbel- album van Pieter Embrechts ‘Onderwoud’ kwam in het voorjaar van 2016 uit en werd overladen met lovende recensies. Het ambitieuze album bevat 18 nummers over verlangens en verlies, de dagelijkse bezorgdheden en over de snel veranderende samenleving.

 

"Een anderhalf uur ontwapenende schoonheid gegoten in achttien popsongs vol levensverhalen en -wijsheden met hier en daar onversneden rock." (Cutting Edge ****)

Credits

zang, gitaar: Pieter Embrechts
contrabas: Nathan Wouters
slagwerk en zang: Naima Joris

Sun*Sun*Sun String Orkestra:
viool: Jeroen Baert
viool: Yumika Lecluyze
altviool: Lisbeth Lannie
cello: Seraphine Stragier

foto: Selina De Maeyer

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie