Fidelis Fortibus (12+)

Circus Ronaldo
1 feb
-
4 feb
Data & tickets
 • do 1 feb
  20:15 - 21:35
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
  Geweest
 • vr 2 feb
  20:15
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
  Geweest
 • za 3 feb
  20:15
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
  Geweest
 • zo 4 feb
  17:00 - 18:20
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
  Geweest
Meer speeldata

Wegens groot succes: extra voorstelling op zondag 4 februari om 17 uur.

festival WinterWarm
In januari en februari kan je in de bossen van de Hoge Rielen wonderlijke voorstellingen en concerten meemaken tijdens de tweede editie van 'WinterWarm’. Deze voorstelling maakt deel uit van het programma.

‘Fidelis Fortibus’ is een grappige, poëtische solo vol nostalgie in een prachtig decor. Vorig seizoen presenteerden we al zes voorstellingen van ‘Fidelis Fortibus’ op de groenzone naast de ingang van de Warande. Op algemeen verzoek hernemen we deze gelauwerde succesvoorstelling in het feeërieke kader van WinterWarm in de Hoge Rielen in Kasterlee.

Een clown is de enige overlevende van het circus. Alle andere circusartiesten zijn begraven onder het zaagsel. Daar ligt de koorddanseres met haar ballerina’s. Ginds rust Pierrot met zijn blinkende trompet. En daar is het graf van de circusdirecteur, die zelfs na zijn dood nog angst en respect afdwingt. De clown fantaseert dat de anderen nog leven. De clown geeft niet op en blijft altijd doorgaan, wat er ook gebeurt. Want al zakt de tent in en ben je helemaal alleen, the show must go on…

“Wat Danny Ronaldo hier weer voor elkaar krijgt, doet je in opperste verwondering staan … Wat spectaculair is, is de intimiteit waarmee hij de grandeur van het circus eert.” (Focus Knack ****)

Circus als een springlevende kunstvorm, van deze tijd maar ook met een warm hart voor het verleden.” (De Morgen****)

recensie Focus Knack

recensie De Morgen

 

Praktisch

BAR

 • Vanaf 17 uur ben je welkom in onze gezellige Winterbar. Die bevindt zich op ongeveer een kwartier wandelen van de hoofdingang van de Hoge Rielen.
 • Op 1, 2 en 3 februari vind je tussen 18 en 23 uur de foodtruck van de Vloeibar aan de Winterbar met heerlijke verse soep en een Winterse pastasalade.

LOCATIE / PARKEREN

 • Adres: de Hoge Rielen, Molenstraat 62, 2460 Kasterlee. Meer info over de bereikbaarheid.
 • Kom je met de fiets? Super! Er is een fietsenstalling aan de hoofdingang van de Hoge Rielen. Volg de pijlen!
 • Kom je met de wagen? Er zijn twee gratis parkings aan de hoofdingang. Deze kan je bereiken via de Molenstraat en de Kaliebaan. Volg de pijlen! Denk eraan: vertrek op tijd en houd er rekening mee dat je ongeveer een kwartier moet stappen van de parking tot aan de Winterbar.

GOED OM TE WETEN

 • Toiletten vind je aan onze Winterbar en aan de hoofdingang van de Hoge Rielen.
  Er is geen vestiaire aanwezig.
 • Let op: het is verboden te roken in de Hoge Rielen. Gelieve enkel te roken in de rookzone aan de Winterbar.
 • Honden zijn niet toegelaten op het domein.

DEEL JE HERINNERINGEN

 • Een leuke foto gemaakt tijdens het festival? Deel deze op sociale media en gebruik #winterwarm, #warandeturnhout en #dehogerielen. Merci!
 • Of stuur een gratis WinterWarm postkaartje naar je familie en vrienden thuis. Post je kaartjes in onze brievenbus in de Winterbar.

UIT HET DONKER - EEN WANDELING IN HET LICHT

 • Op 1, 2 en 3 februari is er gratis 'UIT HET DONKER'. Tussen 18 en 23 uur kan je wandeling van 2,5 kilometer maken langs verschillende licht- en geluidsinstallaties van Floris Vanhoof en Children of the Light. Je vertrekt individueel aan de Winterbar.

 

Circus Ronaldo
Circus Ronaldo

Credits

spel: Danny Ronaldo
coaching: Lotte van den Berg
muziek: Tony Decap en David Van Keer
foto: Benny De Grove
 

coproductie: Theater op de Markt - Dommelhof, Festival PERPLX, MiramirO, Théâtre Firmin Gémier – La Piscine, Pôle national des arts du cirque d’Île de France

met de steun van: de Vlaamse overheid; Provincie Antwerpen, Werkplaats Diepenheim, Oerol Festival, DOK Gent, CC Bonheiden
 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten