Closing Party Arab Cartoon Festival

DJ Lefto + Food For Ya Soul
za 21
oktober
  • za 21 okt
    22:00 - 03:00
    de Warande - Kuub, staand
    Geweest

In oktober gaat in de Warande het tweede Arab Cartoon Festival van start. Dit jaarlijkse festival wil een brug slaan tussen cartoonisten uit de Arabische wereld en de Belgische samenleving. Dit jaar is het thema ‘Cracks in Society / Barsten in de Samenleving’.

Zaterdag 21 oktober sluiten we het festival af met DJ Lefto and Food For Your Soul in de Kuub.

Lefto

Hij mag er tegenwoordig wel uitzien als Mario van Super Mario Bros, zelfs met zijn koddige snor is Lefto de hipste vroege vogel van het hele Stubru spectrum. Niemand die de muzikale stromingen zo goed aanvoelt, en dat ook wereldwijd mag gaan vertonen achter de draaitafels. Recentelijk verscheen zijn relaas over wereldsteden als Los Angeles, Seoul, London en ons eigenste Brussel als 'In Transit' op Canvas. Lefto programmeert al jarenlang zelf upcoming artist met een urban- of jazzfeel in Gent en op het Dour Festival. In vroegere tijden focuste de geskillde dj zich op hiphop, maar vandaag de dag gaat het van Turkse folksongs tot electronica uit LA en house uit Berlijn. Moeten we dus nog zeggen dat hokjesdenken niet aan Lefto besteed is? Wereldklasse!

Food For Ya Soul
Food For Ya Soul heeft Zwitserse roots maar is tegenwoordig gevestigd in Brussel. Deze zomer tourden ze doorheen heel Europa en Amerika met hun verpletterende sound. Hun muziek is eclectisch en bevat elementen uit genres als: Electro, Deep House, Soul Music, Hip Hop en Bass Music. Midden juli speelden ze ook op Dour Festival.

soundcloud
 

Credits

Dit evenement is gratis! U hoeft geen ticket te reserveren.

deuren: 21.30 uur
start: 22 uur

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten