Muziek: nocturne

SAMWD
za 16
september
  • za 16 sep
    17:30
    in en om de Warande
    Geweest

Op de feeëriek verlichte binnenkoer van het Kasteel van de hertogen van Brabant en andere locaties rond de Warande kan je de hele avond genieten van gevarieerde optredens (ism De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans).

Binnenplaats Kasteel

17.30: Basso Continuo o.l.v. Marian Minnen en Martje Hermans
Cellisten en contrabassisten verenigen hun snaren voor een aanstekelijk concertje tussen barok en Nirvana.


18.30 uur: Sing a song: de zangklas Pop-Rock-Jazz van Fien Desmet bestaat uit enthousiaste jongeren die het zingen in het bloed hebben. Misschien krijg je ook zelf de zangkriebels te pakken en wil je uit volle borst meezingen?

19.30 uur: Blokfluitconsort o.l.v. Barbara Belza 
In het kader van het kasteel komt de blokfluitklas van onze academie uiteraard uitstekend tot haar recht.

20.30: Turnhoutse Snaar o.l.v. Eva Vermeeren
De Turnhoutse Snaar werd opgericht in 2001 en telt 18 leden, allen amateurs van hoog niveau. De Turnhoutse Snaar brengt een gevarieerd programma van klassieke muziek waarbij sommige werken ook bij het bredere publiek bekend in de oren klinken. Dit concert valt buiten het programma van SAMWD.


Groenzone
19 uur: combo klas Peter Kox
De Pop-Rock-Jazz-afdeling van de SAMWD is een dynamische groep leerkrachten en muzikanten. Enkele jongeren brengen in combo een swingende cocktail die uiteraard naar meer zal smaken …


rond de Warande
van 18 tot 20 uur: mobiele interventies op het terrein met improviserende acteurs uit de klassen van Christine Ruttens, Astrid Ogiers, Steven Meulemans en Sus Slaets van de Woordafdeling


 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie