Club Kuub

Nordmann en Poppel
za 9
december
  • za 9 dec
    20:15 - 22:30
    de Warande - Kuub, staand
    Geweest

tickets aan de kassa: 10 euro

Heftig, breekbaar, verrassend, intiem… Club Kuub is een gezellige avond in een intieme setting waarin talentvolle (jonge) bands een podiumplek krijgen.

Nordmann 

"'The boiling ground' heet de nieuwe plaat die Nordmann volgende maand aan de mensheid schenkt. Goeie titel, want Belgiës groezeligste jazzcombo doet de grond onder je voeten zinderen.

Nu, wat heet jazz, Nordmann jongleert net zo goed met stonerrock, Morricone-surf en zwartgeblakerde grooves. Niet voor niets was het viertal drie jaar geleden verliezend finalist op Humo’s rock Rally. Het waren die bezwerende klanklandschappen die je meesleurden in de draaikolk genaamd de Lift, met de sax van Mattias De Craene als Lorelei." (De Standaard) 

Het concert is staand en de toog blijft open tijdens de optredens. We houden de inkomprijs bewust laag zodat iedereen de kans krijgt nieuwe muziek te ontdekken.
 

Poppel

lo-fi-janglegaze van hier

Uit de muziek van Poppel spreekt liefde voor shoegaze, jangle pop en lo-fi dream pop. Het viertal begon samen te werken in het begin van 2016 en heeft sindsdien niet stilgezeten. Debuutcassette Couldn't Care Less werd zelfstandig opgenomen en uitgebracht en is ondertussen een hebbeding onder verzamelaars. Opvolger Alright blikten ze samen in met Thomas Valkiers (Double Veterans, The Crackups, Sunpower) in zijn Hightime Studio. Andere bands die daar al passeerden zijn niet onbesproken gebleven: Newmoon, The Spectors, Equal Idiots, Tubelight.
 

voorverkoop: 8 euro
aan de kassa: 10 euro
seizoensabonnement: 18 euro - meer info

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten