Club Kuub

Douglas Firs + Lydia Cole
za 3
maart
  • za 3 mrt
    20:15
    de Warande, Kuub, Turnhout
    de Warande - Kuub, staand
    Geweest

tickets aan de avondkassa: 10 euro

Heftig, breekbaar, verrassend, intiem… Club Kuub is een gezellige avond in een intieme setting waarin talentvolle (jonge) bands een podiumplek krijgen.

Douglas Firs

Op 13 oktober verscheen ‘Hinges of Luck’, het derde album van Douglas Firs. Gertjan Van Hellemont, de spil van Douglas Firs, schreef de nummers van het album tijdens een zes weken durende trip in Canada en New York. De muziek werd thuis opgenomen met de band waaronder Simon Casier (Balthazar) en Senne Guns (Admiral Freebee, Pomrad). Kevin Ratterman (Ray Lamontagne, My Morning Jacket) zorgde in Louisville Kentucky voor de eindmix.

‘Hinges of Luck’ is een nieuw hoofdstuk voor Douglas Firs. Met nog steeds de mix van hartverscheurende melancholie en rauwe roots rock, maar het geluid is een paar planeten opgeschoven. Benieuwd hoe ze klinken? Eén adres!

 

Lydia Cole

Helemaal van Nieuw-Zeeland naar België! In haar thuisland wordt de emotie die ze in haar songs steekt en de manier waarop ze harten raakt zo geapprecieerd dat ze het voorprogramma van Ed Sheeran, José Gonzàlez en M. Ward mocht verzorgen.  Bij ons speelt ze voor Douglas Firs, een mooie combinatie!

 

Credits

Het concert is staand en de toog blijft open tijdens de optredens. We houden de inkomprijs bewust laag zodat iedereen de kans krijgt nieuwe muziek te ontdekken.

voorverkoop: 8 euro
aan de kassa: 10 euro
seizoensabonnement: 18 euro - meer info

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten