solo piano

Norbert Kael
di 7 nov 17
20.15
  • di 7 nov 17
    20.15
    Soudal Auditorium (Everdongenlaan 18, Turnhout)
    Geweest

Let op: deze voorstelling speelt niet in de Warande.
Locatie: Auditorium Soudal (Everdongenlaan 18, Turnhout)

Solo pianoconcert door Norbert Kael, Hongaarse pianovirtuoos, wereldvermaard als jazzpianist die klassiek met jazz mixt, dit in het kader van het Kodaly-jaar naar aanleiding van de herdenking van het 50-jarig overlijden van deze befaamde componist en muziekpedagoog.

Norbert Kael studeerde aan het befaamde conservatorium Franz Liszt te Budapest en behaalde de hoogste onderscheiding aan het Berklee College of Music in Boston, USA. Hij gaf concerten in uitverkochte zalen in Madrid, Kopenhagen, Boekarest, Moskou, Delhi, Caïro, Mexico en USA.

Dit unieke concert kon tot stand komen dankzij de samenwerking van de Stedelijke Adviesraad Turnhout, Gödöllő en het Balassi Instituut, de Culturele Dienst van de Ambassade van Hongarije en de Warande.

 

Praktisch

locatie: Auditorium Soudal (Everdongenlaan 18, Turnhout)
toegang via de Zentuin. Ruime parking voorzien.

Na het concert wordt er een glaasje aangeboden met o.a. Hongaarse wijn.

Credits

samenwerking met de Stedelijke Adviesraad Turnhout – Gödöllő en het Balassi Instituut - de cultuurdienst van de Ambassade van Hongarije

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie