Overlezen

Koen Aerts en Gui Polspoel
zo 10
december
  • zo 10 dec
    10:30 - 12:00
    de Warande - Tuinzaal
    Geweest

De feestdagen komen eraan en als je het aan het team van Overlezen vraagt, is het ideale geschenk uiteraard een boek. De panelleden – deze maand zijn dat minister van staat Jos Geysels en VTM-reporter Patrick Van Gompel - overladen je op 10 december dan ook met een karrenvracht aan lees- en cadeautips.

Te gast is de Turnhoutse historicus Koen Aerts. Hij schreef mee aan het naslagwerk 'Was opa een nazi?' over de collaboratie in België tijdens de Tweede Wereldoorlog. Onder andere door de Canvas-reeks 'Kinderen van de collaboratie' is dat thema weer brandend actueel. Ook journalist Guy Polspoel neemt op de sofa plaats. Hij kiest een lievelingsboek uit zijn privébibliotheek.

Zouden Josse en Stef Van Den Bogerd kerstmuziekjes spelen? Geen idee. Wat wel vaststaat, is dat er een dubbele tombola is. Meer dan ooit kans om met een zalig boek huiswaarts te keren na de laatste Overlezen van 2017.
 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten