Artist Talk + tentoonstellingsbezoek

Nel Aerts
zo 14
januari
  • zo 14 jan
    11:00 - 12:30
    de Warande - Expozaal
    Geweest

Op zondag 14 januari is er een knipoogrondleiding in de expo van Nel Aerts om 10 uur. De kunstenares zal zelf de rondleiding geven. Knipoogrondleidingen houden in dat mensen met een verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid ook makkelijk kunnen deelnemen.

Aansluitend om 11 uur krijg je ook de kans om Nel Aerts aan het woord te horen over haar solotentoonstelling ‘Ontmaskerd Maske’. Zij wordt dan geïnterviewd door kunstcriticus Wim Van Mulders.

Deelname is gratis voor beide activiteiten, je betaalt enkel je inkomticket van de tentoonstelling. Het is wel aangeraden je vooraf in te schrijven. Dat kan telefonisch op 014 41 69 91 of via de knop rechts.

In de Warande toont Aerts een combinatie van werken uit verschillende periodes. Het oudste werk dateert van 2009. Het recentste is nog maar enkele weken oud. De titel van de tentoonstelling, ‘Ontmaskerd Maske’ is een woordspel. Maske verwijst naar haarzelf als meisje, maar het is ook het Duitse woord voor masker. Het ontmaskeren laat haar angst en onzekerheid zien. Haar innerlijk leven contrasteert met hoe ze van buitenaf wordt waargenomen. De kunstenaar laat de kijker echter vrij in de interpretatie van de titel.

meer info over de tentoonstelling

Nel Aerts
Nel Aerts
Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten