rondleiding voor individuele bezoekers

Nel Aerts
14 jan
-
4 feb
Data & tickets
 • zo 14 jan
  10:00
  de Warande - Expozaal
  Geweest
 • zo 4 feb
  11:00
  de Warande - Expozaal
  Geweest

Op zondag 14 januari en 4 februari om 11 uur ben je welkom voor een rondleiding van de tentoonstelling van Nel Aerts in de Expozaal. Je betaalt 5 euro (inclusief gratis inkomticket).
Op 14 januari zal Nel Aerts zelf de rondleiding geven. Dit is een knipoogrondleiding. Mensen met een verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid kunnen ook makkelijk deelnemen.

Nel Aerts toont een combinatie van werken uit verschillende periodes. Het oudste werk dateert van 2009. Het recentste is nog maar enkele weken oud. De titel van de tentoonstelling, ‘Ontmaskerd Maske’ is een woordspel. Maske verwijst naar haarzelf als meisje, maar het is ook het Duitse woord voor masker. Het ontmaskeren laat haar angst en onzekerheid zien. Haar innerlijk leven contrasteert met hoe ze van buitenaf wordt waargenomen. De kunstenaar laat de kijker echter vrij in de interpretatie van de titel.

meer info over de tentoonstelling

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten