Club Kuub

Faces on TV + Jacobin + Dijf Sanders
za 7
april
  • za 7 apr
    20:15
    de Warande - Kuub, staand

Heftig, breekbaar, verrassend, intiem… Club Kuub is een gezellige avond in een intieme setting waarin talentvolle (jonge) bands een podiumplek krijgen.

Onderdeel van:
Club Kuub

Faces On TV

Faces On TV is de band rond whizzkid Jasper Maekelberg. De charismatische frontman werkte als producer/engineer/mixer voor Gabriel Rios, Douglas Firs, Nordmann, Soldier’s Heart, Bazart en Jef Neve. Maar hij is bovenal een begenadigde zanger en songschrijver. En ook nog eens een tijdlang gitarist bij Warhaus. In 2016 verscheen de EP 'Traveling Blind' en momenteel legt de band de laatste hand aan haar debuutalbum, voorzien voor april 2018. In de vooruitgeschoven single 'The Image of Boy Wonder' hoor je hun kenmerkende keuze voor extravagante samples en een sound die schippert tussen melancholie en grandeur.

 

voorverkoop: 8 euro
aan de kassa: 10 euro
seizoensabonnement: 18 euro - meer info

Ava Van de Moortele
Ava Van de Moortele
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.