Club Kuub

Faces on TV + Jacobin + Dijf Sanders
za 7 apr 18
20.15
  • za 7 apr 18
    20.15 - 02.00
    de Warande, Kuub, Turnhout
    de Warande - Kuub, staand
    Geweest

Club Kuub invites Booty Rave!

Faces On TV

 

Faces On TV is de band rond whizzkid Jasper Maekelberg. De charismatische frontman werkte als producer/engineer/mixer voor Gabriel Rios, Douglas Firs, Nordmann, Soldier’s Heart, Bazart en Jef Neve. Maar hij is bovenal een begenadigde zanger en songschrijver. En ook nog eens een tijdlang gitarist bij Warhaus. In 2016 verscheen de EP 'Traveling Blind' en momenteel legt de band de laatste hand aan haar debuutalbum, voorzien voor april 2018. In de vooruitgeschoven single 'The Image of Boy Wonder' hoor je hun kenmerkende keuze voor extravagante samples en een sound die schippert tussen melancholie en grandeur.

 

Dijf Sanders

In opdracht van Europalia trok multi-instrumentalist Dijf Sanders naar Java, op zoek naar het geluid van het Indonesische eiland. Hij verzamelde er een indrukwekkend arsenaal aan opnames die een plaats vonden op zijn album JAVA.

 

Jacobin

Jacobin is het nieuwe solo-project van Jasper Segers. Als die naam geen belletje doet rinkelen, zijn hier enkele referenties waar je Jasper misschien van kent: hij maakte deel uit van de band Soldier’s Heart en is nog steeds producer voor lohaus, Seizoensklanken, Hoar, Berg en nog veel meer opwindende Belgische bands. Met Jacobin gaat hij solo en doet wat hij wil. Zijn eerste nummer 'One' is daar een perfect voorbeeld van: hij toont zijn talent in 10 minuten met veel variatie in krokante elektronica.

 

Het concert is staand en de toog blijft open tijdens de optredens. We houden de inkomprijs bewust laag zodat iedereen de kans krijgt nieuwe muziek te ontdekken.

 

voorverkoop: 8 euro
aan de kassa: 10 euro
seizoensabonnement: 18 euro - meer info

Ava Van de Moortele
Ava Van de Moortele
Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie