Overlezen Europa

Koen Peeters en Kathleen Van Brempt
zo 22
april
  • zo 22 apr
    10:30
    de Warande - Tuinzaal

Tien jaar geleden schreef Koen Peeters, de winnaar van de prestigieuze ECI-literatuurprijs, zijn 'Grote Europese Roman'. Hoe actueel is dat boek een decennium later nog? Is Europa veranderd? Heeft het verhaal een update nodig? Gespreksstof genoeg. De auteur levert het antwoord in een speciaal voor deze gelegenheid geschreven 'Grote Europese Rede'.

Europarlementslid Kathleen Van Brempt doet ook een Europees boekje open, panelleden Jos Geysels en Karl van den Broeck prijzen uitsluitend Europese auteurs aan en zelfs de huismuzikanten Stef en Josse Van Den Bogerd beperken zich deze keer tot het eigen continent.

Deze speciale editie van Overlezen is een onderdeel van Pop Up Europa, een initiatief van de provincie Antwerpen om Europa dichter bij de burger te brengen.

Credits

foto: Koen Broos

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.