KAAIMANfestival: Looking Great, Looking for Perfection

KAAIMAN
do 12 apr 18
18.00
  • do 12 apr 18
    18.00 - 23.00
    de Warande
    Geweest

KAAIMAN zoekt tijdens de tweede week van de paasvakantie naar de PERFECTIE in al het GROOTS theatertalent dat zijn ei legt in het volle programma. Kaaiman is de theaterbroedplaats voor jongeren in de Warande.
 

KAAMAN toont 4 nieuwe ateliersvoorstellingen + 5 frisse KAAIJONGEN + 2 ex-KAAIMANNEN die de avond afsluiten met een creatie voor het festival. Hoera!
 

Als kers op de taart is er RADIO KAAIMAN die met fijne praatjes en plaatjes alles aan elkaar breit. Nogmaals hoera!
 

En als dat nog niet genoeg is, nodigen wij ook Cirkant uit met hun voorstelling op vrijdag. Driewerf HOERA!

Meer dan ooit palmt KAAIMAN het hele Warande-gebouw in op donderdag 12 april en vrijdag 13 april tussen 18 en 23 uur. Deze twee dagen sluiten het Kaaimanjaar af en tonen wat er allemaal gemaakt werd binnen de jongerenwerking. Daarnaast sluit op donderdag ex-Kaaiman Elisabeth Van Haegenborgh met ‘Ogen Wijd Gesloten’ het festival af. Op vrijdag doen de jongens van Vielleicht dat met ‘Vielleich speelt Misschien’ en ook Cirkant toont dan ‘Het Huis’.

 

Voor de Kaaimangroepen zelf (niet toegankelijk voor extern publiek) zijn er ook extra inspiratiemomenten: try-outs van KAAIJONG met nabesprekingen op maandag, filmavond op woensdag. Voor Kaaijong gingen vijf groepjes KAAIMANNEN met eigen ideeën aan de slag, waarna ze een aantal uren coaching kregen van theaterdocenten.

Bekijk onze thema's

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie