Club Kuub

Condor Gruppe + ...
za 10
november
  • za 10 nov
    20:15
    de Warande - Kuub, staand

De eerste naam van het nieuwe Club Kuub seizoen is al bekend!
 

Club Kuub toont nieuw werk van twee bands op één avond en valt telkens in het eerste weekend van een maand. Het concert is staand en de toog blijft open tijdens de optredens.

een concert in de Autumn Falls-reeks.

Onderdeel van:
Club Kuub

Condor Gruppe

Als er één groep is waarvan de bandnaam de lading dekt, dan wel Condor Gruppe. Je voelt de uitgestrektheid en weidse landschappen rondwaren in hun uitgesponnen tracks. Je waant je zelfs met geopende ogen in een spaghettiwestern waar het tumbleweed op het ritme van de wind ronddwaalt.
 

Het recentste album ‘Interplanetary Travels’ geeft vrije baan aan obscure Italiaanse seventies-soundtracks, krautrock, en een snufje surf. En alsof dat nog niet voldoende was, versterkte Nicolas Mortelmans de Gruppe op de nieuwe plaat (en ook wel eens live) met zijn sitar. Denk aan een woordeloze ‘Le petit Prince’ op psychedelica. De muzikanten komen uit bands als Creature With The Atom Brain, Flying Horseman en Mauro Pawlowski & The Grooms. Die live ervaring voel je dan ook meteen terug zodra Condor Gruppe haar eerste noten op het podium aanslaat. Spontaan dein je mee op de ritmes en drijf je richting het filmische universum. El cóndor pasa!

 

prijzen

voorverkoop: 10 euro
aan de kassa: 12 euro
reeks Club Kuub: 25 euro (5 concerten) - meer info

Bekijk onze thema's

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten