TOURPHOTO

Night Prayer

Jasper Steverlinck
di 15 jan 19
-
za 19 jan 19
Data & tickets
 • di 15 jan 19
  20.15 - 21.55
  de Warande, Turnhout
  Schouwburg
  Geweest
 • za 19 jan 19
  20.15 - 21.55
  de Warande, Turnhout
  Schouwburg
  Geweest

wegens succes: extra voorstelling op dinsdag 15 januari
 

Jasper Steverlinck is eindelijk waar hij moet zijn. Bij de essentie. Geen weelderig ingepakte arrangementen. Geen technologische snufjes of nodeloze drukdoenerij. Op zijn laatste album ‘Night Prayer’ draait het uitsluitend om songwriting in de puurste, meest directe vorm. Niets in de handen, niets in de mouwen. Alleen duidelijke zinnen en onverbloemde emoties.

“Al mijn favoriete artiesten - Nina Simone, Bruce Springsteen, Paul Simon, Bill Withers - houden je met hun songs een spiegel voor. Ze schrijven over het échte leven, en ik voelde dat ook voor mij daar het antwoord lag. Een muzikant moet vaak een entertainer zijn. En je hebt er die zich daar prima bij voelen. Maar voor mezelf zie ik er de meerwaarde niet van in.

Luister naar het bloedstollende ‘That’s Not How Dreams Are Made’ of probeer onbewogen te blijven bij ‘Here’s To Love’, 'Need Your Love', ‘Broken’ of ‘Night Prayer’. Het zal je niet lukken. Omdat je iemand hoort die het aandurft om zichzelf helemaal bloot te geven.

credits

Zang en gitaar: Jasper Steverlinck
Piano: Valentijn Elsen
 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie