De Zoete Smaak der Zonde (première)

Guido Belcanto Musical
wo 19 sep 18
20.15
 • wo 19 sep 18
  20.15 - 22.45
  de Warande, Turnhout
  Schouwburg
  Geweest

Deze voorstelling is alles in één: een musical, een revue, een concert en een biografie.

In 2018 wordt Guido Belcanto 65. Dit is vooral bijzonder als je rekent dat al die 65 jaren met elkaar wedijverden in turbulentie. Passies en rebellieën, depressies en grote successen staken elkaar aldoor de loef af. In de waarachtige musical ‘De Zoete Smaak Der Zonde’ komt deze bewogen biografie op speelse wijze aan het oppervlak.

 

Deze musical geeft een nauwgezet en evenwichtig inzicht in alle veertien langspelers van Belcanto’s uitgebreide oeuvre. Al zijn belangrijkste songs komen aan bod: de prille hits als ‘Botsauto’s’ en ‘Plastic Rozen’, maar ook het nieuwe werk, van ‘Toverdrank’ tot ‘Geef Me Liefde’. Het allerbeste van het allerbeste, alles op één rij.

 

Tekst en regie zijn in handen van Vitalski. Naast Guido Belcanto zelf opereert Nele Goossens in de rol van Gina Divina en Koen Janssen (Laika, Transparant) als Sancho Panza. Godin in wording Petra Wilhelmina Van Horen komt mensen verbazen, naast de kersverse Sander Smeets, in de rol van El Bandido, de jonge Guido. Voorts werd er met genoegen gerekruteerd uit het kruim van het zogenaamde ‘amateurtheater’.


praktische info

duur

 • 20.15 tot 21.15 uur: deel 1
 • 21.15 tot 21.35 uur: pauze
 • 21.35 tot 22.45 uur: deel 2

Credits

acteurs: Guido Belcanto, Nele Goossens, Koen Janssen, Petra Wilhelmina Van Horen, Sander Smeets, Wim Gillis,Cindy Michielsen, David Lenaerts

muziek: Martinus Wolf, Lieven DeMaesschalck, Geert Hellings, Nicolas Rombouts, Bert Huysentruyt

kostuum en decor: Danane Bazouka

lichtplan en projectie: Tim Clement, Serge Baeken, Theo Kardoulakis

tekst en regie: Vitalski

regie-assistentie: Isabelle Daniëls

geluid: Hendrik Muylaert

foto: Dries Segers 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie