Piet Stallemans
vr 5 okt 18 20.15

't Hof Van Commerce

vr 5 okt 18
20.15
 • vr 5 okt 18
  20.15
  de Warande, Turnhout
  Kuub, staand

“Berichtjen an ôl de reppers van heel Belgie: goe geprobeerd!”. Met die snoeverige zin lanceerden twee Izegemnaars en één Hasselaar een rapcarrière van ondertussen meer dan 20 jaar. Ze brachten vijf albums uit, en zijn toe aan een terugblik met de mockumentary ‘Wien is ’t Hof Van Commerce?’. Tevens aanleiding voor het verzamelalbum ‘Niemand Grodder’ met extra nieuwe tracks op.

Line-up

 • 20.15 tot 20.45 uur: voorprogramma Theetje & Don Deal
 • 20.45 tot 21 uur: pauze
 • 21 tot 22.15 uur: 't Hof Van Commerce
   

't Hof Van Commerce

Na alle zijprojecten en de meer dan succesvolle solo-uitstap van Flip Kowlier staat de band opnieuw centraal. Buyse, Kowlier en 4T4 mogen dan al aan wat jaren gewonnen hebben, met hun ontembare motivatie, onuitputtelijke energie, en vooral veel goesting, bouncen ze als vanouds over menig podium. Hiphop is vandaag de dag alomtegenwoordig, maar met hun West-Vlaamse flow en funky originele beats slaagde ’t Hof Van Commerce er 20 jaar geleden al in om de stap van underground naar mainstream te zetten.
 

 “Hoogbejaard in den hiphop, moar nog oltid te been!

Theetje & Don Deal

't Hof brengt ook een mooi voorprogramma mee! Theetje & Don Deal uit Eindhoven zijn 2 underground rappers die in 2017 officieel de handen in elkaar hebben geslagen om samen een nieuw album uit te brengen. Deze MC's brengen allerlei thema's aan de man op een boom bap manier in eigen jasje, zoals we het vroeger van hip hop gewend waren.


Een duo gewaagd aan elkaar, die op rauwe beats een beeld schetsen van hun levensvisie!
 

credits

foto: Piet Stallemans

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie