'NUFF SAID met o.a. Native Sun, Stephen K. Amos en David Kau

za 6 okt 18
20.15
  • za 6 okt 18
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub, vrije zit
    Geweest

Een heerlijke bazaar waar muzikanten, dichters en stand-uppers over elkaar heen buitelen

 

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Johan Petit.

 

David Kau (ZA)

David Kau is een van de meest populaire komieken in Zuid-Afrika. Dit jaar wordt hij 40 en is hij al 20 jaar stand-up comedian. Hij viert dit met een eerste internationale tournee dat in september van start gaat in Europa, daarna doorgaat naar Noord-Amerika en eindigt in Afrika. Zijn nieuwe show draagt dan ook de toepasselijke titel Half Man Half Comic. Een ludieke verwijzing naar het feit dat hij al de helft van zijn leven een comedian is.
 

 

Native Sun (VK)

Native Sun is een in Londen gebaseerd duo bestaande uit rapper Mohammed Yahya, geboren in Mozambique, en singer-songwriter Sarina Leah geboren in Londen met Caribische roots. Native Sun combineert hiphop en Afrikaanse ritmes in hun strijd voor universele vrede, gelijkheid en sociale rechtvaardigheid.
 

Babs Gons (NL)

Babs Gons is schrijver, performer en theatermaker. Ze was jarenlang artistiek leider van Poetry Circle Nowhere en organiseerde daarvoor tien jaar lang een maandelijks podium voor jonge dichters en schrijvers in Paradiso. Festivals weten haar al jaren te vinden, want Gons weet hoe je publiek betovert met persoonlijke verhalen, vaak met een dramatische draai (haar bijnaam is niet voor niets Drama Koningin) maar ook met humor.
 


Latif

Latif was enkele jaren terug één van de eerste nieuwe Belgen die zich aan stand-up comedy waagde en won vlak na zijn debuut de 123 Comedy Award. Latif blijft graag weg van de doorsnee Marokkaanse clichés en combineert fijne humor met originele maatschappijkritische bespiegelingen. Op ‘Nuff Said komt hij een stukje try outen voor zijn eerste avondvullende show dat op 24 november in première gaat in Arenberg.
 

Stephen K. Amos (VK)

STEPHEN K. AMOS (VK) is een veelgeprezen stand-up comedian. Dit najaar gaat hij op tour met zijn gloednieuwe show 'Bouquets en Brickbats'. Terwijl Brexit opdoemt, Trump ongebreideld regeert en iedereen tot het uiterste gedreven lijkt, is hij erop uit om ons op te vrolijken. Vergeet alles wat er gaande is in de wereld en dompel jezelf onder in de warmte van een van de meest sympathieke comedians uit het Verenigd Koninkrijk.

 

Praktisch

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger. Voor zij die niet kunnen zitten voorzien we staanplaatsen!

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie