Drie (4+)

BonteHond / Maas theater en dans (NL)
zo 14
oktober
  • zo 14 okt
    15:00 - 15:45
    de Warande - Kuub

Een meeslepend avontuur van een stoere drieling

De drieling Jonas, Johan en Jacob loopt van huis weg. Want de oudste, Jonas, heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. Ze beleven het ene avontuur na het andere, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders. Een theaterhit over de bijzondere band tussen broers en over anders zijn. De originele versie van ‘Drie’ speelde in 2002 in de Warande.

 

je snapt meteen waarom toneel zo mooi is. (…) Drie spelers met het vermogen om niet alleen de woorden te laten fladderen maar ook heel hun lijven. De schakelingen, de slapstick-toverij, het flitsend handenwerk en de geestige mimiek – het gebeurt voor je neus, je zit erbij, je kijkt ernaar en je gelooft je ogen niet. Ze kunnen echt vliegen.
groene.nl

“Drie is (…) ontwapenend, intuïtief, magisch, iets zeldzaams. Iets meeslepends dat recht het hart ingaat” (Theaterkrant ★★★★)

“Een avontuur op de paar vierkante meter. Prachtig en aanstekelijk voorstelbaar gemaakt voor jong publiek” (Volkskrant ★★★★)

“Een spannend avontuur dat boeit van begin tot eind. (…) Perfecte timing, komisch talent, mimiek en samenspel maken van Drie een bijzondere voorstelling” (Theater- en musicalnieuws)

Kamerich& Budwilowitz -Eyes
Kamerich& Budwilowitz -Eyes
Kamerich& Budwilowitz -Eyes
Kamerich& Budwilowitz -Eyes
Kamerich& Budwilowitz -Eyes
Kamerich& Budwilowitz -Eyes

Credits

tekst: Bodil de la Parra regie: Dorien Folkers
spel: Niek van der Horst, Erwin Boschmans, Felix Schellekens
concept: Matthijs Rümke (2001)
foto: Noa Verhofstad

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten