Tijd is Alles

Yevgueni
wo 24 okt 18
20.15
  • wo 24 okt 18
    20.15 - 21.45
    de Warande, Schouwburg, Turnhout
    de Warande - Schouwburg
    Geweest

Tijd is alles, maar dit wordt weer twee uur pure winst!

Wat Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, de laatste tijd vaak bezig houdt is… tijd. Tijd is altijd en overal, maar ook, en vooral, te kort.

 

Tijd om ‘eindelijk’ vader te worden bijvoorbeeld. En de verloren tijd die daaraan voorafging toen dat niet meteen wilde lukken. De tijd dus om aan je grootste avontuur ooit te beginnen. Maar dan wel net op het moment dat de tijd ergens in je achterhoofd al zachtjes begint af te tellen. En hoog tijd voor de wereld, de wereld waarin je kind zal opgroeien. Meer dan ooit ook tijd voor twijfels of zij die het verschil kunnen maken de juiste kant op kijken.

 

Een overdaad aan thema’s en emoties die vreemd genoeg eerst voor een blokkade zorgden in het hoofd van songschrijver Klaas Delrue. Maar die vervolgens een stortvloed aan inspiratie opleverden, en bijgevolg stof voor de meest persoonlijke en actuele Yevguenivoorstelling tot nu toe.

 

De theatertoer van Yevgueni is als een achtbaanrit. Vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Van ingetogen, akoestische pareltjes tot rock-'n-roll. Want Yevgueni blijft bovenal de koning van de hoop en -waar nodig- troost.

Credits

foto: Guy Kokken

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie