Josh Rouse (VS)

2 nov
20.15
 • vr 2 nov
  20.15
  de Warande, Kuub, Turnhout
  de Warande - Kuub
  Geweest

Rasechte soulvolle singersongwriter

programma

 • 20.15 tot 20.45 uur: JVDB
 • 21.05 tot 22.25 uur: Josh Rouse

 

 

Josh Rouse

Josh Rouse is een Amerikaanse singer-songwriter die tien jaar geleden zijn liefde gevolgd is naar Spanje. Vanaf de late jaren ‘90 heeft Josh Rouse verschillende classic albums uitgebracht in roots, folk en americana. Luister naar zijn tijdloze albums als ‘Nashville’, ‘1972’, ‘Home’, ‘Subtitulo’, ‘Country Mouse City House’… Hij is een fantastische vakman in het componeren van intelligente, melancholische en pretentieloze songs.

 

Ook al leek Josh Rouse de laatste jaren wat van de radar verdwenen te zijn, hij is steeds platen blijven maken. Zo dateert zijn laatste album van 2015 en brengt hij dit jaar nog zijn twaalfde full album uit. We zijn dan ook erg blij hem te mogen verwelkomen in de Warande.

 

Voor liefhebbers van Ryan Adams, Elliott Smith, Novastar, Admiral Freebee, Conor Oberst…

 

JVDB

JVDB is al lang geen onbekende meer in de Turnhoutse muziekscene. Maar ook ver daarbuiten laat hij steeds meer belletjes rinkelen. Zo stond hij al op het podium van Boomtown in Gent en mocht hij het publiek opwarmen voor Love Like Birds en Isbells.
In zijn solowerk combineert JVDB het beste uit twee werelden. Hij brengt traditionele songs en eigen nummers waarin zijn folkroots duidelijk naar voren komen, maar ook elektrische instrumenten en een beetje experiment worden niet geschuwd.
 

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie