Bang van Dendoncker

Jens Dendoncker
vr 9 nov 18
20.15
  • vr 9 nov 18
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg
    Geweest

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma.

 

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in 'Bang van Dendoncker' een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.

 

Deze fantastische voorstelling leverde in zijn eerste seizoen enkel uitverkochte zalen op en een lovende viersterrenrecensie in De Standaard. Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker.

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie