Buzz (15+)

KOPERGIETERY en ARSENAAL/LAZARUS
ma 26
november
  • ma 26 nov
    20:15 - 21:15
    de Warande - Kuub

Een meeslepend verhaal over een zoekende jonge mens naar zijn plaats in de wereld

Onderdeel van:
secundair avond

“Ge zijt nog niet helemaal verdwenen. Dat vraagt tijd. Jaren. Maar ge verdwijnt. Ge zijt nooit wie ge ooit waart. En mettertijd zal met deze planeet hetzelfde gebeuren, tot het op een dag zelfs niet meer mogelijk is om antwoord te geven op de vraag of hier ooit leven is geweest. Heeft daar ooit iemand gewoond, op aarde?”

 

Wat als je niet de nummer één wil zijn in een wereld die daardoor geobsedeerd lijkt, maar de onzichtbare en onmisbare schakel in het geheel? Net als Buzz Aldrin, de tweede man op de maan. Een radertje in de grote machinerie der dingen. Ver weg van de spotlights. En het liefst van al wil je verdwijnen. Of toch niet?

 

De jonge en explosieve theatermaakster Charlotte Vandermeersch bewerkt de bejubelde roman ‘Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?’ van de Noor Johan Harstad tot een wervelende samensmelting van woord, muziek en beeld. Een totaalbeleving over van iemand houden, loslaten en bovenal van jezelf leren houden.

 

Credits

van en met: Antoon Offeciers, Stef Stessel, Charlotte Vandermeersch, Ann-julie Vervaeke en Karen Willems

coaching: Josse De Pauw

beeld: Jeroen Los

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten