TABARNAK

Cirque Alfonse (Canada)
za 22
december
  • za 22 dec
    20:15
    de Warande, Schouwburg, Turnhout
    de Warande - Schouwburg

Cirque Alfonse komt uit het kleine, Canadese houthakkersstadje Saint-Alphons-Rodriguez. Een paar jaar geleden waren ze in de Warande met ‘Timber!’, een gedurfde mix van circus, folklore en het zweet van houthakkers.

Onderdeel van:
Knipoog

Dit jaar komt dit fascinerende gezelschap met hun nieuwste voorstelling en laten ze zich inspireren door de kerk in hun dorp.

 

De circusvoorstelling ‘TABARNAK’ is een rock-musical waar artiesten samen komen om de hemel, de hel en alles daartussen te vieren. Tijdens deze hoogmis van het circus biedt Cirque Alfonse je een eigenzinnige kijk op alles wat religieus is. Met hun kenmerkende, aanstekelijke vrolijkheid en humor brengt Cirque Alfonse anarchistisch en poëtisch circus. De muzikanten spelen ten dans en de acrobaten zetten de kerk op hun kop.

De acrobatie is hoogst origineel en ronduit briljant
La Presse

“‘TABARNAK’ is een cadeau voor het publiek

(Huffington Post)

 

recensie Broadwaybaby

recensie Montreal Gazette

recensie Pieuvre

cirque alfonse
Audric Gagnon
Audric Gagnon
Nicolas Descoteaux
Nicolas Descoteaux

Credits

regie: Alain Francoeur

acrobatie: Antoine Carabinier Lépine, Julie Carabinier Lépine, Jonathan Casaubon, Jean-Philippe Cuerrier, Genevieve Morin en Nikolas Pulka

live-muziek: Josianne Laporte, David Simard en Guillaume Turcotte

muziek: David Simard

scenografie: Francis Farley

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten