Hotel Overspel

DOE de WARANDE: Koninklijk Toneelgezelschap Pogen
za 12 jan 19
-
zo 13 jan 19
Data & tickets
 • za 12 jan 19
  20.00
  de Warande, Turnhout
  Schouwburg
  Geweest
 • zo 13 jan 19
  14.00
  de Warande, Turnhout
  Schouwburg
  Geweest

Een regisseur heeft verschillende affaires binnen een jubilerende theatervereniging. De secretaresse van de vereniging is als enige nog vrijgezel, dus besluit hij zijn andere affaires op te zeggen tijdens het voorbereidingsweekend voor het 100-jarig bestaan van het gezelschap. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Zal hij er zonder kleerscheuren vanaf komen? Wat komt zijn ex-vrouw plots in het hotel doen? En wat is er toch gaande met de vreemde receptionist van het hotel?

Koninklijk toneelgezelschap Pogen werd op 2 januari 1919 opgericht. Een heel seizoen zal Pogen deze honderdste verjaardag vieren. De Warande ondersteunt met Doe de Warande graag dit bijzondere feestjaar en presenteert mee ‘Hotel Overspel’, een deurenkomedie die speciaal door regisseur Kenneth Kerckhofs voor 100 jaar Pogen wordt geschreven. Margriet Hermans, die jaren geleden ook bij Pogen schitterde, speelt opnieuw mee met het Turnhoutse amateurgezelschap.

De week vóór de voorstelling stelt Pogen in de centrale hal affiches, foto’s, persartikels, inkomkaartjes… uit hun archief tentoon.
 

Doe de Warande

Heb je plannen voor een lezing, een workshop, een voorstelling, een concert? Kom met je creatieve ideeën naar de Warande en we bekijken samen of we je kunnen helpen dit te organiseren. Samen denken we na hoe we je kunnen ondersteunen met je artistiek of creatief project. Verenigingen, vriendengroepjes, iedereen is welkom! 

meer info

credits

regie en tekst: Kenneth Kerckhofs
met: Margriet Hermans, Nick Van Looy, Lorenz Vanhemelryck, Wim Van Hoofstat, Jacco Nobel, Tinne Willemsen, Elien Van den Broeck en Joke Delsard

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie