Kris Dewitte

Rood of waarom pesten niet grappig is (8+)

HETGEVOLG
za 26 jan 19
20.15
  • za 26 jan 19
    20.15 - 21.30
    HETGEVOLG, Turnhout
    Grote Zaal
    Geweest

Jeugdauteur Jan De Kinder, topacteur Stefaan Degand en regisseur Stefan Perceval maken beklijvend theater van een internationale bestseller.

Een ‘meeloper’, in dit geval een naamloze ik, geeft min of meer ongewild en onschuldig de aanzet tot pesten. Hoe kan je in de schoenen staan van de getuige? Hoe ga je om met wreedheid? Hoe is pesten te stoppen?

 

 

Pesten komt vaker voor dan volwassenen zich willen inbeelden. Dit organisch verhaal over pesten is een waardevolle bijdrage aan het debat over pesten, over de verantwoordelijkheid van elke betrokken partij. Een handig beginpunt voor discussies over opkomen voor anderen wanneer iemand hen kwaad wil doen.

 

 

duur: 60 minuten

 

Intense scènes, bezwerende muziek, beelden die me aan William Kentridge deden denken…
publieksreactie bij de try-out in maart

credits

tekst en concept: Jan De Kinder
regie: Stefan Perceval
spel: Stefaan Degand, Jan De Kinder, Agnes Bekx, Davy Wellens, Hilde Eykens, Rita Scheyltjens, Tom Bernaerts, Dirk Van Bladel, Ellen Damen, Rita Goossens, Carina Geerts, Emilia Van Sweeveldt, Naqib Yaqoobi, Char Lee en Roxanne Mees
muziek: Kris Auwers
licht: Ali – Al Atar
kostuums: Kristel Van Wuytswinckel en Lie Van Roeyen
foto: Kris Dewitte

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie