Bijzonder

Gers Pardoel (NL)
za 26 jan 19
20.15
  • za 26 jan 19
    20.15 - 21.45
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg
    Geweest

Bijzonder knuffelbare rapper met talloze catchy nummers

De Nederlandse rapper Pardoel werd eind 2009, begin 2010 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Daarna scoorde hij ook bij ons hits met de singles ‘Ik neem je mee’ (2011), ‘Bagagedrager’ (2012, met Sef) en ‘Louise’ (2014), in de Ultratop telkens goed voor een top tien-notering. Zijn albums ‘Deze wereld is van jou’ (2011) en ‘De toekomst is van ons’ (2014) deden het ook fantastisch.

 

Het succes van Gers Pardoel bleef ook bij televisiemakers niet onopgemerkt. Zijn deelname aan het derde seizoen van het VTMprogramma ‘Liefde voor Muziek’ in het voorjaar van 2017 was een regelrecht schot in de roos.

 

In de Warande komen alle hits aan bod, maar ook andere pareltjes die net niet de radio haalden. Gers Pardoel zorgt voor een muzikale trip waarbij hij het publiek onder andere meeneemt naar de geboorte van zijn succesnummers. Leuke anekdotes en straffe verhalen zullen daarbij niet ontbreken.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie