Alain Julien

La Cosa (9+)

Claudio Stellato
wo 6 feb 19
-
do 7 feb 19
Data & tickets
 • wo 6 feb 19
  19.00 - 19.55
  op locatie, Vlaanderen
  de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
  Geweest
 • do 7 feb 19
  19.00 - 19.55
  op locatie, Vlaanderen
  de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
  Geweest

Let op: geannuleerd. Omwille van een ernstige blessure bij Claudio Stellato moeten we deze voorstellingen helaas annuleren.

 

In ‘La Cosa’ (‘het ding’) binden vier acteurs de strijd aan met een gigantische berg hout. 

Met deze intense, ritmische voorstelling over de relatie tussen mens en natuur zoekt Claudio Stellato de fysieke grenzen op. De splinters vliegen je daarbij letterlijk om de oren.

 

De Italiaanse Belg Claudio Stellato werkte jarenlang voor diverse dansgezelschappen vooraleer hij in 2011 voor het voetlicht trad met zijn eigen creatie ‘L’Autre’, een prachtig staaltje magie nouvelle dat Europa verbaasde. Met zijn recentste voorstelling ‘La Cosa’ won hij in 2016 de Prijs van de Kritiek in Franstalig België. Het was meteen de eerste keer dat een circusvoorstelling over de taalgrens de belangrijkste prijs voor podiumkunsten won.

 

festival WinterWarm


Van 6 tot 10 februari trekken voor de derde editie van het WinterWarm-festival opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Laat je verrassen door circus, magie, theater, muziek en beeldende kunst op een schitterende locatie.

 

 


meer info
 

“’La Cosa’ is een mooie mix van objecttheater, een ruige vorm van acrobatiek en clownerie. (Doe alles, en vooral de eenvoudigste dingen, zo ingewikkeld mogelijk” (**** Theaterkrant)

credits

choreografie en regie: Claudio Stellato

met: Julian Blight, Mathieu Delangle, Valentin Pythoud en Claudio Stellato

scenografie: Nathalie Maufroy

foto: Alain Julien

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie