Heen & Terug (12+)

Tim Oelbrandt
6 feb
-
7 feb
Data & tickets
 • wo 6 feb
  20:00 - 21:00
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
 • do 7 feb
  20:00 - 21:00
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)

Het Theater in de Hoge Rielen vormt tijdens de magische winteravonden van WinterWarm het perfecte decor voor het verrassende ‘Heen & Terug’. Laat je meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het truken van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. Eén ding staat vast. Het wordt een waanzinnige avond, vol met humor en geniale hersenspinsels.

 

Tim Oelbrandt staat al lang op de planken in binnen- en buitenland. Hij heeft zich de laatste jaren vooral verdiept in de psychologie achter de goochelkunsten. Hypnose is maar een tipje van de magische ijsberg die hij bewandelt. Ook naast de scène is hij een veel gevraagd artiest. Zo bedenkt en ontwikkelt hij goocheltechnieken voor het TV-programma ‘Nicholas’ en werkt hij mee aan vele theaterproducties tot ver buiten onze grenzen.

 

festival WinterWarm

Van 6 tot 10 februari trekken voor de derde editie van het WinterWarm-festival opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Laat je verrassen door circus, magie, theater, muziek en beeldende kunst op een schitterende locatie.

 

Made in de Warande

'Heen en terug' werd gemaakt in de Warande en krijgt zo het label 'Made in de Warande'. Je kan alle voorstellingen van Made in de Warande kopen aan een supervoordelige prijs.

meer info

 

 


meer info

Credits

spel en concept: Tim Oelbrandt

coach: Dimitri Duquennoy

foto: Jelle Muller

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten