BLAUWBAARD (12+)

KAAIMAN
6 feb
-
8 feb
Data & tickets
 • wo 6 feb
  20:00 - 21:00
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
 • do 7 feb
  20:00 - 21:00
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
 • vr 8 feb
  20:00 - 21:00
  op locatie, regio Kempen
  De Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)

Let op: deze voorstelling speelt niet in de Warande.

Locatie: de Hoge Rielen, Kasterlee

 

KAAIMAN, de jongerentheaterbroedplaats van de Warande, maakt een nieuwe voorstelling met pubers die niet te oud of te angstig zijn om in een duister sprookjesverhaal te duiken.

wie is de man
die zijn sleutels
als een bos
met zich meedraagt ?
het bos waarin
jij verdwaalt
wie loert daar
in het donker
door het sleutelgat ?
blauwbaard
kamt zijn haar
en staart
naar

 

Het stiekem verlangen van ‘klein-braaf-jong’ naar ‘meergedurfd- groot’ wordt achter gesloten deuren weggestoken of aan de ketting gelegd. Deur per deur, slot per slot helpt ‘BLAUWBAARD’ je jouw stoutste ik te bevrijden. Wie je echt bent, komt piepen in het licht…

 

‘BLAUWBAARD’ is een visuele theatertrip die in première gaat in de bossen van de Hoge Rielen tijdens het WinterWarm-festival. Regisseur en artistiek leider van KAAIMAN, Bart Van Gyseghem, maakte bij KAAIMAN eerder ‘Zo een dag’ (2008) en ‘Alice, klein klein beesteke’ (2012).

 

 

festival WinterWarm


Van 6 tot 10 februari trekken voor de derde editie van het WinterWarm-festival opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Laat je verrassen door circus, magie, theater, muziek en beeldende kunst op een schitterende locatie.

 

 


meer info

Credits

tekst en regie: Bart Van Gyseghem

spel: Milla Sprengers, Nick Matthe, Eva Houbrechts, Senne Grugeon, Lobke Coomans, Daan Geerts, Ella De Groot, Marit De Kockere, Janne Boeckx, Finne Van den Bergh, Itse Staes, Rune Starckx, Anouk Blockx, Menno Van Boxtel, Jonas Bluekens en Tamia Bruma

kostuums: Katrien Van Bael

vormgeving: Bart Van Gyseghem en Katrien Van Bael

 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten