Bart Van der Moeren

A Fool's Paradise (8+)

Fiona Tan (Indonesië)
zo 10 feb 19
10.00
  • zo 10 feb 19
    10.00 - 12.00
    op locatie, Vlaanderen
    de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
    Geweest

Let op: deze voorstelling speelt niet in de Warande.

Locatie: de Hoge Rielen, Kasterlee

 

De Hoge Rielen door de oren van een kunstenaar. Geluidskunst. Een kunstwerk op doortocht.

Op de fiets, uitgerust met een iPod en hoofdtelefoon, rij je samen met een gids naar vier speciale locaties op het domein. Op elke plaats laat een gekke architect je bouwwerken zien die er eigenlijk niet staan. Vreemd, maar geniaal!

 

Je ontdekt de Hoge Rielen op een wel heel aparte manier. Laat je meevoeren op een heuse wervelwind van geluiden die je andere zintuigen betoveren. Wat je hoort, lijk je plots ook te voelen, te zien en te ruiken.

 

Fiona Tan (Indonesië, 1966), internationaal bekend om haar audiovisuele installaties, films en fotowerk, maakte het geluidskunstwerk ‘A Fool’s Paradise’ in opdracht van de Vlaamse Overheid en het Fonds voor Culturele Infrastructuur (FoCI). Het werd artistiek begeleid door de kunstcel van de Vlaamse Bouwmeester naar aanleiding van het masterplan voor de Hoge Rielen van Studio Associato Secchi-Viganò.

 

festival WinterWarm

Van 6 tot 10 februari trekken voor de derde editie van het WinterWarm-festival opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Laat je verrassen door circus, magie, theater, muziek en beeldende kunst op een schitterende locatie.

 

 


meer info
 

credits

organisatie: de Hoge Rielen

foto: Bart Van der Moeren

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie