Stinus Van Grieken
wo 13 feb 19 - do 14 feb 19

HET BEEST IN U

GEANNULEERD: Tom Van Dyck
wo 13 feb 19
-
do 14 feb 19
 • wo 13 feb 19
  20.15 - 21.45
  de Warande, Turnhout
  Schouwburg
 • do 14 feb 19
  20.15 - 21.45
  de Warande, Turnhout
  Schouwburg

Opgelet geannuleerd: omwille van gezondheid van Tom Van Dyck wordt de voorstelling 'HET BEEST IN U' geannuleerd. Eventueel nieuwe datum wordt later bekend gemaakt. Kocht je tickets, dan wordt je per mail of telefoon op de hoogte gebracht door de ticketbalie van de Warande.

Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan twintig jaar onderzoek naar de leef-, denken doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. 

Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik liggen. Van Dyck presenteert een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie. Kom kennismaken met zijn methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus. Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: ‘HET BEEST IN U’.

Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in ‘Van Vlees en Bloed’, ‘Met Man en Macht’ en ‘Den Elfde van Den Elfde’. Hij speelde mee in successeries als ‘Het Eiland’, ‘In de Gloria’, ‘Alles Kan Beter’, ‘Matroesjka’s’, ‘De Parelvissers’, ‘Safety First The Movie’ en ‘Frits en Freddy’. Volgend televisieseizoen is hij te zien in ‘De Bende van Jan de Lichte’ (VTM) en ‘Over Water’ (VRT).

lees het interview in Leef

credits

tekst en spel: Tom Van Dyck

wetenschappelijk advies: Hans Van Dyck

coach: Wim Helsen

foto: Stinus Van Grieken

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie