HET BEEST IN U

Tom Van Dyck
13 feb
-
14 feb
Data & tickets
 • wo 13 feb
  20:15 - 21:45
  de Warande, Schouwburg, Turnhout
  de Warande - Schouwburg
 • do 14 feb
  20:15
  de Warande, Schouwburg, Turnhout
  de Warande - Schouwburg

goed nieuws: kalkoenkorting in de maand december
 

Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan twintig jaar onderzoek naar de leef-, denken doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. 

Onderdeel van:
secundair avond

Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik liggen. Van Dyck presenteert een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie. Kom kennismaken met zijn methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus. Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: ‘HET BEEST IN U’.

 

Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in ‘Van Vlees en Bloed’, ‘Met Man en Macht’ en ‘Den Elfde van Den Elfde’. Hij speelde mee in successeries als ‘Het Eiland’, ‘In de Gloria’, ‘Alles Kan Beter’, ‘Matroesjka’s’, ‘De Parelvissers’, ‘Safety First The Movie’ en ‘Frits en Freddy’. Volgend televisieseizoen is hij te zien in ‘De Bende van Jan de Lichte’ (VTM) en ‘Over Water’ (VRT).

 

Credits

tekst en spel: Tom Van Dyck

wetenschappelijk advies: Hans Van Dyck

coach: Wim Helsen

foto: Stinus Van Grieken

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten