Wachstumsschmerzen

Rundfunk (NL)
vr 15
februari

“Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of van drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet.” 

Na de succesvolle televisieserie is ‘Wachstumsschmerzen’ de eerste voorstelling van het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde). In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

 

Barst bijna uit elkaar van de sterke vondsten.
De Volkskrant

"een ultiem amusante verrijking voor het vaderlandse cabaret.” (AD)

Rundfunk pakt de draad op van het absurdisme van Jiskefet (of voor de oudere kijkers… van Monty Python) en het meedogenloze van Hans Teeuwen en brengt het naar het volgende niveau. Een van de meest bezienswaardige theatergebeurtenissen van dit moment.” (Theaterkrant)

Credits

spel: Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde
regie: Peter van de Witte
foto: Mark Engelen

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten