Beginners

Theater Malpertuis
wo 20
februari
  • wo 20 feb
    20:15
    de Warande, Schouwburg, Turnhout
    de Warande - Schouwburg

De personages van de beroemde Amerikaanse schrijver Raymond Carver zijn vastgelopen in relationele routine en begraven hun dromen. Ze worden opgeschrikt door een plotse crisissituatie of brengen hun zekerheden aan het wankelen vanuit een diepgeworteld verlangen naar ‘het andere’. 

Onderdeel van:
secundair avond

Theaterregisseur Piet Arfeuille was in de Warande al te gast met ‘Ivanov’ en ‘GAZ. Pleidooi van een gedoemde moeder’. Nu duikt hij samen met cineaste Nathalie Teirlinck (‘Le Passé Devant Nous’) in het universum van Carver. Dat belooft een spannende, visuele en theatrale voorstelling voor de grote zaal op te leveren. Teirlinck en Arfeuille stonden in het verleden al garant voor filmisch theater, zonder ook maar één camera te gebruiken.

 

Met Ariane Van Vliet , Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Els Olaerts, Frans Van der Aa, Vincent Van Sande, Marlies Bosmans… brengen ze alvast een mooie cast op de scène.

 

Credits

tekst: Raymond Carver
bewerking en regie: Piet Arfeuille en Nathalie Teirlinck
met: Katelijne Verbeke, Els Olaerts, Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Frans Van der Aa, Vincent Van Sande, Marlies Bosmans, Tim Taveirne en Naomi Van Der Horst
vormgeving: Amber Vandenhoeck
soundscape: Streamer
foto: Gregory Crewdson

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten